QUI SÓC

Xavi Falgar

Em dic Xavi Falgar, sóc expert en Protocol i Relacions Institucionals i consultor en màrketing personal. Des de 1992 imparteixo seminaris d’habilitats directives a professionals lliberals, directius d’empreses i càrrecs públics.

L’experiència i la formació durant tots aquests anys em permet desenvolupar una metodologia de treball específica basada en entrenaments individualitzats i a mida de cada persona.

La meva especialitat es centra en tres grans àmbits d’actuació:

  • entrenament personal,
  • imatge personal,
  • i parlar en públic.

En un entrenament individual interacciono (feedback) i t’ajudo a potenciar la teva autoestima, empatia i assertivitat. Mitjançant un DAFO personal analitzo els teus punts forts i febles i a través de la meva pròpia metodologia basada en les experiències i coneixements adquirits, et defineixo la millor estratègia de desenvolupament personal.

Pel que fa a la imatge personal, és ESSENCIAL tenir la capacitat de transmetre una imatge personal pulcra, eficient, transparent, positiva, carismàtica, segura i cautivadora. Tot això no és possible si nó tens assolida la primera etapa de creixement personal que he apuntat. En aquest estadi et plantejo com donar-te un alt valor afegit a la teva manera de vestir, analitzar els hàbits i llocs que freqüentes i valorar si van en consonància amb la teva forma de ser i d’actuar.

I el tercer camp d’actuació és instruir-te en una bona comunicació oral i gestual, que sigui fluïda, convincent i adecuada segons el context. Per aconseguir-ho t’ajudaré en que adoptis no només una bona actitut, sinó també un bon pla de treball, un gran coneixement del que hagis d’exposar, una bona predisposició a l’autocrítica i sobretot, molta pràctica.

Estic especialitzat en posicionar sòlidament les persones dins el seu entorn personal i laboral i en dotar-les de les habilitats necessàries amb l’objectiu de que transmetin la imatge personal que desitgen. Arribats a aquest estadi, et garanteixo que el teu carisma i excel·lència personal en sortiran reforçats.

Es llavors quan comença el repte de trobar-se en una posició immillorable per desenvolupar la nostra pròpia MARCA PERSONAL PREMIUM.