OPINIONS

“Xavier Falgar és una persona que suma i que et diu la veritat t’agradi o no.. i a més a més pots acabar sent amic seu!”

Sandro Rosell

 

“Conocer a Xavi es vivir una experiencia totalmente nueva, auténtica y diferente. Te das cuenta que entrenar tus habilidades interpersonales pueden ayudarte a sentirte mejor, más segura contigo misma, comunicar con eficacia y tener una actitud positiva frente a la vida, el trabajo, las relaciones con los demás.

Lo mejor es su manera de ser y de hacerte trabajar. Su lema es el learn by doing: te hace una entrevista frente a una cámara para que luego puedas ver tu propio comportamiento, te ayuda a reflexionar para hacer tu DAFO personal, te manda vídeos de películas estilo Gladiator, te regala una pulsera amarilla de Lance Armstrong para que lo tomes de ejemplo de actitud de superación personal.

A veces parece que sea tu abogado del diablo o un profesor de escenificación teatral però en el fondo te ayuda a descubrir lo que sabes hacer bien y te da recursos para que puedas comunicarlo eficazmente.”

Diana

 

“En Xavier Falgar escolta, observa, analitza i segueix escoltant. La seva metodología facilita la comoditat i permet que les actuacions tinguin un caire de normalitat en un context de relaxació bàsic pel bon funcionament de la sessió. El seu objectiu és extreure el millor de tu, i és per això que intentarà entendre on et sens còmode per potenciar els teus punts forts. Les teves mancances les suavitzarà amb l’exercici de la formació, és a dir, introduint elements acadèmics que reforçarant i milloraran les formes i continguts de la teva expressió.

Un plaer haver pogut compartir aquestes trobades amb ell.”

Jordi Cardoner Casaus

 

“Hice el training Effective Communication Course en Hewlett Packard y me impresionó la facilidad con que Xavier sabia dar un consejo personal a cada uno del grupo. Y eso que a casi todos solamente nos conocía de pocos minutos.

Todos participamos en varios ejercicios imitando situaciones reales.

Xavier sabe hablar y comunicar pero más importante aún, sabe escuchar. Se nota que tiene mucha experiencia. Después del training hemos quedado varias veces para hacer un poco de coaching personal. Me ayudó mucho definir los objetivos e ir por ellos. Sabes que tienes un guía pero también la libertad (y responsabilidad) de construir tu propio éxito.”

Eino Hendriks

 

“Durant el temps que vaig tenir l’oportunitat de tenir al Xavier al meu costat, ell va saber proporcionar-me permanentment la percepció que es tenia externament de cadascuna de les meves decisions, accions i forma de portar-les a terme, la qual cosa em va ser molt útil per millorar, no només en la pròpia presa de decisions del dia a dia, sinó també pensant en la percepció d’aquestes que s’en podria tenir des de fora del cercle de persones que estava directament implicat en aquestes decisions.”

 Jordi Solé i Tuyà

 

“Xavier Falgar és sinònim d’un gran comunicador, empàtic i capaç d’entretenir alhora que ensenya tots els seus amplis coneixements de comunicació davant de qualsevol públic.

He participat als seminaris que ofereix com a coaching en comunicació i imatge personal. També he seguit d`aprop moltes campanyes importants i assessories que ha portat amb èxit, fet que li dona credibilitat i fa que els seus seminaris siguin imprescindibles per qualsevol professional que vulgui destacar en el seu sector.”

Rafaela Almeida

 

“Me lo presentaron en el Godó y empatizamos en seguida. Cuando esté más tiempo en Barcelona te llamo para que me hagas unas clases de las tuyas, así seguro que mejoro en todo ;) Por cierto, me consta que lleva alguna celebrity, aunque mejor no le preguntéis. Un abrazo Javier.”

Martina

 

“Em fa especial il.lusió escriure aquestes línies dedicades al Xavi, una persona a la que aprecio i admiro i que personalment m’ha ajudat molt a desenvolupar-me en l’àmbit que ell domina, que és la comunicació i la imatge personal.

Com a professional, destaca per la seva gran capacitat d’anàlisis, pels seus coneixements teòrics i per tenir una bona visió estratègica. Per tant, confiar en les seves aptituds i experiència és garantia d’èxit segur.”

Albert Garcia

 

“En Xavi venia a fer un curs professional (soft skills aplicats a presentacions) a l’empresa on jo treballo. Aquest curs va ser diferent, em va marcar. En Xavi em va encisar amb la seva forma de ser, d’expresar-se, de comunicar, amb la seva delicadesa, la seva elegància, el seu tarannà.. vaig apendre molt i vaig començar a aplicar tot el que amb ell vaig descobrir que sabia fer.

Més endavant, em vaig apuntar a un Fòrum on es dedicaria tot un cap de setmana a treballar el creixement personal i professional dels participants. Quan em vaig assabentar de que en Xavi hi seria fent formació, m’hi vaig llencar de cap!

Tenia fam d’apendre molt d’ell, de que em contagiés el que emanava … I, tal i com apuntava, va ser una GRAN experiència! Vaig conèixer moltíssima gent de molts perfils diferents, vaig apendre moltíssim … I, de nou, en Xavi i d’altres formadors em transmetíen algo, que no sabia descriure, però que em feia créixer només tenint-los aprop.

Arrel del que sentia .. jo en volia més .. així doncs vaig iniciar unes sessions de coaching / mentorship amb en Xavi, que em van ajudar a encaminar la meva carrera, tant en el camp professional com en el personal. Per motius professionals meus, no les vam poder acabar, així que em queda pendent continuar!

Hi va haber un abans i un després a la meva vida. Noto que va ser un punt d’inflecció, una oportunitat que vaig aprofitar i que he de mantenir. Intentaré no allunyar-me massa d’ell!”

 Silvia Bertran

 

“Conec al Xavier Falgar desde que vaig assistir a un dels seus Trainings de Comunicació Oral a la Universitat Politècnica de Catalunya. Allí vaig descobrir la seva gran professionalitat i capacitat de motivació de tot un auditori. En pocs minuts va aconseguir generar una confiança i participació de les que considero que pocs ponents obtenen. A nivell personal voldria recalcar el gran ajut que em va oferir quan vaig contactar amb ell posteriorment al seu Training.”

Mar de Llanos Villalonga

 

“Érem participants d’un curs d’oratòria i el Xavier va venir a fer una sessió. Ell em va escollir perquè fes un paper totalment oposat a la meva personalitat. Fàcilment havia vist que jo sóc una persona seriosa i que no donava lloc a la improvisació quan parlava, perquè sinó em posava molt nerviosa. Em semblava impossible poder fer el que ell proposava però de cop ell es va posar a aplaudir-me i va animar als meus companys que m’aplaudissin i cridessin “piropos”. Em va motivar de tal manera que vaig ser capaç de representar aquell personatge d’una sola tirada; va ser una bona dosi d’adrenalina!

Més tard, durant la pràctica de debat, el Xavier va observant-nos a tot l’equip sense dir res i a l’acabar vam tenir l’oportunitat de fer un feedback. Vaig al·lucinar amb el munt de petits detalls amb els que es fixa i que t’anima a corregir; són coses que semblen trivials però que sumades et fan millorar molt les habilitats comunicatives en públic.”

Eulàlia Solé

 

“Més visibles, més exposats en multimèdia, per tant més vulnerables. Tots hi estem sotmesos. Voluntàriament o de retruc per mil raons. Però, cada dia més, vivim allò que el sociòleg John B. Thompson descriu com “la nova visibilitat”.

I els polítics i les celebrities, també. D’aquí la importància creixent de la imatge, de la comunicació, de la projecció d’un mateix, del tenir cura d’aquells detalls que també importen perquè poden sumar.. o tot el contrari. En Falgar és un dels professionals que conec que hi treballa amb més coneixement, amb més mà esquerra, amb més entusiasme i empatia.”

Toni Aira

 

“En Xavier Falgar es un gran professional del mon del coaching i de l’oratòria. Vaig tenir el plaer de conèixer el Xavi l’any 2008 a Girona al 11e Fòrum dels Joves Emprenedors, en tipus d’acadèmia de formació per a líders i emprenedors on ell donava el seminari d’oratòria i sens dubte va ser un dels millors seminaris de tota l’acadèmia.

Des de llavors he tingut el plaer i la sort de poder seguir comptant amb els seus consells i assessorament en trobades periòdiques que anem mantenint i on m’ajuda a assolir i clarificar els meus objectius en el món de la política.”

 Carles Lombarte

 

“Com es pot mantenir a un auditori de més de 200 persones interessat en les teves paraules?

Xavier Falgar ho aconsegueix en els seus trainings. No només domina les tècniques de l’oratòria, sinó que et fa sentir el que explica, pensar que és fàcil i que pots fer-ho.”

Maden Castillo

 

“Xavier Falgar és un artista de l’ànima vista. Combina un gran sentit de l’estètica amb una innata capacitat de diagnosticar les causes de les mancances trobades. Cisellador d’actituds, escapça en justa mesura els excessos i anivella les mancances amb un consell precís.

En un món on la comunicació és essencial, calen artistes com ell, que facin relluïr la pedra bona que tots duem dins.”

Jaume Catarineu

 

“Sí, funciona! Participé en el training de Comunicación Eficaz que realizó Xavi Falgar en mi empresa y tengo que decir que me ha ayudado mucho a entender las técnicas de comunicación y conseguir aplicarlas eficientemente en mi día a día.”

Walkiria Carvalho

 

“El Xavier desprén humanitat pels quatre costats, t’omple d’empatia, et fa ben planer el tracte i a més, et deixa sempre convençut amb les seves explicacions i reflexions. La seva flexibilitat et permet posar-te d’acord amb els seus plantejaments.

Hom queda més que satisfet després d’escoltar els seus raonaments i amb ganes de repetir l’experiència. Ditxós el que pot gaudir de les seves classes de comunicació i de superació personal.”

Eduard Subirà i Rocamora

 

El lema de la conferència que el Xavier va donar a la UPC era “com aconseguir l’excel.lència mitjançant la comunicació oral”. Haig de dir que va entusiasmar i captivar a l’auditori desde el primer moment. Destaco no només la seva experiència i professionalitat de les que va fer un gran desplegament durant la sessió, sino el  talent i la passió que mostra per la seva feina, sens dubte motius pels quals sempre és un plaer escoltar-lo.”

Elena Rodríguez-Darbra

 

“K. McGabhan P, autor del llibre “The traveller’s bible” (Per viatjar com Déu mana) en un paràgraf del llibre diu: ”..no direm res de nou, ni res que suposi fer un entrenament especial per aprendre-ho. Racionalitzarem la intuïció, teoritzarem a partir del sentit comú tot allò que ja sabem, però que no sabem com hem arribat a assimilar. És com descobrir-nos a nosaltres mateixos..”

És el que em passa amb el Xavier Falgar, consolido el meu coneixement, però també creixo personalment.

Joan Sebastià Rodó Rodà

 

“Crec que és com un gran psicòleg, analitza molt bé l’entorn i la gent, transmet molta empatia i claredat, cosa que facilita la interacció dels alumnes i els motiva a participar, la gent perd la vergonya, què és el més important.”

Víctor Monreal

 

“En Xavi Falgar té un dó natural per arribar i connectar amb les persones, que complementa amb els seus anys d’experiència i coneixements. Ell i jo hem impartit un parell de seminaris junts. Sempre és un plaer treballar amb ell. En tot moment des de la preparació del curs, la seva execució i el feedback posterior, el Xavi dóna el màxim de sí mateix amb un alt nivell de professionalitat. Es molt bon orador i connecta immediatament amb els seus alumnes transmetent seguretat, empatia i coneixements. La seva metodologia de treball es molt encertada cuidant tots els detalls. Es un formador i coach de primera molt ben valorat pels altres formadors i també pels participants als seus cursos. ”

Eulàlia D’Ortadó

 

“Recordo les sessions de coaching amb el Xavi, com un moment de la meva vida en que necessitava reflexionar, parlar amb algú fora del meu àmbit quotidià, i aquelles converses amb ell, em van ajudar a anar trobant el fil, coneixe’m més a mi mateixa i també descobrir com em veuen els altres.

El Xavi és una persona molt amotllable, que s’adapta a tota mena de circumstàncies i situacions. El seu afany per conèixer gent i gaudir ajudant-la, fa que les sessions flueixin de manera que a mida que avanca el temps, el Xavi es converteix en una persona clau en el teu dia dia amb qui pots confiar i comptar per a seguir endavant.”

 Míriam

Xavi Falgar